Persoonlijke coaching

Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten? Misschien heb je zelf wel een idee waar dit vandaan komt, maar een verandering in je levensstijl of denkwijze, dat wil nog niet helemaal lukken.

Als je hier te lang mee doorloopt, heb je kans op het ontwikkelen van een depressie of een burn-out. Als ervaringsdeskundige weet ik dat het niet zal werken om te wachten tot het moment dat alles vanzelf beter gaat. Het is soms moeilijk te begrijpen waarom jou dit overkomt en ook waarom precies op dit moment. Een burn-out hoeft zeker niet alleen voor te komen bij mensen die zich helemaal over de kop werken en heeft eigenlijk vaak te maken met een stukje zelfkennis.

Ik denk out of the box en begrijp door mijn persoonlijke ervaringen precies waar jij mee zit. Ik wil je graag helpen om het leven voor jou weer leuk te maken.

Hoe werkt het? 

Er leiden verschillende wegen naar Rome, dat geldt ook voor mijn hulpverlening. De snelste weg is direct contact met mij opnemen. Het kan ook zijn dat je doorverwezen bent. Tijdens een eerste kennismaking, kijken we samen naar jou klachten, vragen en wensen. Aan het einde van dit gesprek heb je een beeld van welke vormen van hulpverlening  ik kan inzetten om jou te helpen.

Contact